Sobre Llørenz

Llørenz neix el 2015 quan el Xavi li ensenya a la Vennen les cançons en les que està treballant y decideixen gravar “When the music”. A partir d’aquest moment comencen a treballar conjuntament en diferents temes com un joc entre ells dos, sense ensenyar-ho a ningú, més com un divertimento personal.

L’octubre del mateix any, després de vibrar amb el directe al Guitar Shop de Sitges del duet de krautpop gadità Holögrama, decideixen fer un pas més amb el projecte i comencen a treballar les estructures i arranjaments de les cançons per poder-les passar al directe.

En menys d’un mes arriba, per casualitat, la seva oportunitat. El grup que ha d’obrir per al quintet IX! en el cicle de concerts que organitza el col·lectiu cultural La Palmera Torta cancel·la la seva actuació una setmana abans del concert. El Xavi, un dels fundadors de l’associació, decideix convèncer al Chosky, un dels guitarristes més complets que coneix i després d’una setmana d’assajos intensius pugen a l’escenari. El 7 de novembre de 2015, Llørenz fa el seu primer concert a La Cava Club del Retiro de Sitges per a sorpresa de públic i amics, que queden encantats amb aquesta nova proposta musical.

Després de l’estrena, la Vennen escriu més lletres per a les composicions del Xavi i s’afegeix al grup un nou component, el Gerard. A dia d’avui, els membres oficials de Llørenz són: Xavi (producció, percussió, sequències) i la Vennen (veu, guitarra, teclats, percussió i flauta).